Al segle XIX, Cal Quico era molt diferent de com és ara. No ha canviat només la finca, sinó també el que s’hi fa. En un començament, el raïm de les vinyes es venia a la cooperativa o a altres cellers propers, però cap als anys 90, el Quim va veure que Cal Quico ho tenia tot per elaborar el seu propi vi, seguint la seva filosofia del respecte a la terra i el del cultiu ecològic. Així va néixer Fargas Fargas.
Cal Quico
Deia Jean Giono que “es pot fer el retrat d’un home fent el retrat del seu paisatge” Des del segle XIX, quan el besavi Quico va fundar la casa, aquest és el nostre dia a dia.
Ens llevem amb Montserrat a la finestra. Passegem cada dia pel nostre entorn, entre vinyes i conreus, observant els ceps a cada estació de l’any i mimant cada brot de raïm que acabarà sent vi. Però el més important per a nosaltres és saber que la nostra feina torna a la terra bona part d’allò que ella ens dona cada dia.
Som el Quim i la Rosa
Sempre vam tenir clar que el nostre projecte era molt més que un celler. Per aquest motiu, vam decidir obrir les portes de casa nostra a tothom qui volgués conèixer-la i apropar-los el nostre producte.
Si algun dia voltes per aquí i et ve de gust, no ho dubtis i vine. Mai no diem que no a una bona conversa acompanyada d’una copa de vi.